Happy Belated Chinese New Year

Hai.. maaflah haritu aku tak sempat nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina. Cewah, macam la ada ribuan pembaca berbangsa Cina pun, hehe. Sebenarnya masa long weekend haritu, aku sibuk ke sana sini dan berehat di rumah sambil makan limau. Maka nak switch on laptop pun aku tak sudi.

gongxiSilamat Tahun Balu Ciner

Tengok tu Didada bagi ucapan siap pakai ‘songkok’ cina lagi. Dah macam hantu cina aku tengok. Hahahaha..

Masa tu kitorang pegi Kamdar, carik kain.. Lepas tu nampak ‘songkok’ cina ni, siap ada jalin rambut pelesu lagi, tu yang aku suruh dia pose depan cermin kat fitting room. Hahaha.

Siap buat peace.

Comments

comments

2 comments on Happy Belated Chinese New Year

  1. isma haryaniNo Gravatar
    January 27, 2012 at 12:18 pm

    Amboiii sungguh bergaya 🙂

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 30, 2012 at 4:42 pm

      mestilah, mama jangan jeles

      Reply

Leave a reply