Diari Ramadhan Sookie

Sookie1

Sookie2

 

Sookie3

 

Sookie4

 

Sookie5

 

Sookie6

 

Sookie7

 

Sookie8

 

Sookie9

 

Sookie010

 

Sookie011

Comments

comments

10 comments on Diari Ramadhan Sookie

  1. groundblendedNo Gravatar
    July 27, 2012 at 4:20 pm

    lawak gile.. penat gelak…
    lenkali salula buat camni.. best je bace.. heheheheh
    paling takleh blah muka sookie masa dengar occupy jamban tu..
    muka terperanjat gile..
    pehtu yg montot besar pintu tu.. wakakaakakakakaka

    sookie oh sookie u r so fluffy and funny lah! 🙂

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 31, 2012 at 10:22 am

      Hahaha kan, nampak nau pedengki. Dengar ada yg occupy jamban je, dan dan dia pun nak guna jamban jugak. Haru betul. Macam-macam perangai 🙂

      Reply
  2. pepariNo Gravatar
    July 28, 2012 at 8:58 am

    Alahai Kakak Sookie!!!! Kewl ok buat caption macam tu. Rajin Kakak dia kan? 🙂

    Eh Sookie nampak kurus sket lah bulan pose.. Wahahahaha…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 31, 2012 at 10:22 am

      Hahaha nampak kurus dari posisi tertentu kot. Cuba suruh dia terlentang. Lemak je dah boleh bikin bantal!

      Reply
  3. Kak AidahNo Gravatar
    July 29, 2012 at 4:51 pm

    Muka boring tu macam muka orang dodulu amik gamba kat studio je, akak tengok. Siap senget kapla. Hahaha. Banyak pulak borak si Sookie ni time pose. Mana tak kering tekak. Buat macam Hachiko, tido je sampai waktu buka. Mementang orang obersi. Tak larat poselah tew. Ustajah Aoi, sila beri tazkirah kat bebudak ni ya.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      July 31, 2012 at 10:21 am

      hahaha Hachiko tidur je dah setengah hari sampai dedekat kul 3pm, tu pun dikejut. Kalau idak, tak tahulah sampai pukul berapa dia boleh membongkang. Sookie memang banyak pot pet bulan puasa ni, ada jee idea dia nak ajak main la, nak suruh refill makanan la, nak berak la, ish. Banyak songeh sungguh, macam dia je yg puasa hahah. Ustajah Aoi bulan puasa ni banyak beribadat gamaknye. Dudukkkk termenung tunggu waktu berbuka. Bertafakur. Hahahah

      Reply
  4. liezaNo Gravatar
    July 31, 2012 at 1:18 pm

    amboi….seriusly gebus la sookie tu..lawak…lagi2 tang kongsijamban

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 2, 2012 at 2:25 pm

      Hahaha. bontot dia pun dah sebesar pintu jamban. Dah la kepung si Lilo dalam tu tak boleh keluar hahaha

      Reply
  5. ikaNo Gravatar
    August 1, 2012 at 10:35 am

    Tau tak. Ni entry yang paling best. Suka la tengok Sookie ni. Lawak pon ada. Terhibur je rasa. Banyak kali da khatam yang ni kak iz..hehe

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 2, 2012 at 2:13 pm

      hahaha glad you love it. Sookie ni memang macam-macam perangai dia 😀

      Reply

Leave a reply