Dodol Melaka

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

013

014

015

Dodol Melaka ni, memag sedap. ikhlas dari hati. Aku yang bukan peminat dodol pun, makan dodol ni. Sebab memang sedap. Diakui oleh suami, yang juga bukan peminat dodol.

Cara nak order:

Boleh melalui Facebook: Dodol Melaka
Boleh email: order@dodolmelaka.com
Twitter pun ada : @mydodolmelaka
Atau call/sms: 017-6671248 

Kalau nak order untuk raya, elok buat selewat-lewatnya 13 Ogos ni. Kalau lewat, maka lepas raya lah baru dapat makan dodol. Hehe. Oh ya! Nak COD pun boleh. Apa-apa, sila contact direct nombor telefon di atas.

Dijamin sedap!

 

Comments

comments

20 comments on Dodol Melaka

  1. k roziNo Gravatar
    August 9, 2012 at 3:26 pm

    wah2….Miss Diva dh jadi duta dodol ke ? Iz…Sookie ni ms awak letak2 dodol tu dia tido ke kat situ…..bertuah betul la Minah rambu ramba ni…..akak tgh baca2…tup2 nampak dia bergolek tido….punya la gelak……

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 9, 2012 at 4:24 pm

      Ha’ah Diva Aoi nak melibatkan diri pulak kali ni. Haha. Kasik chance la.. haha. Eh, masa yg dodol depan muka Sookie tu, dia tak tidur kak. Dia bukak mata tu. Kesiannya, hidung dah sama kaler dengan dodol, dah laaa org ingatkan tidur haha. Yang tergolek tu baru tidur hahaha.

      Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 9, 2012 at 4:22 pm

      memang pun sedap, hehehe

      Reply
  2. IdaNo Gravatar
    August 9, 2012 at 4:04 pm

    HAHAHAHA…

    Your cats made my day! 😀

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 9, 2012 at 4:21 pm

      Hahaha thank you Ida.. penghibur duka lara I ni 😀

      Reply
  3. hayati ghazaliNo Gravatar
    August 9, 2012 at 4:11 pm

    Sookie tetap ratu tido golek…hahaha..anyway dodol ni murah la Iz..kat tempat saya 1/2 kilo RM18.00 (kena potong sendiri pulak)….rasa macam nak order lah, tengah2 puasa ni tengok apa pun menyelerakan.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 9, 2012 at 4:21 pm

      haha.. order cepat. Memang sedap tau.. Dah la bersize kecik. Ngap terus je haha. Lambat order nanti poslaju deliver lambat gak. Kalau kat Shah Alam/Putrajaya/Cyberjaya boleh COD 🙂

      Reply
  4. dilsNo Gravatar
    August 9, 2012 at 6:17 pm

    Hahaha. Comel je semua kena berlakon iklan.

    Aoi terbeliakkan mata die untuk iklankan nama dodol tu tak tahan tu. Haha.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 10, 2012 at 1:09 pm

      Lilo ngan Ichii je takde. Lilo tengah tido dalam laundry bag masa shooting ni. Ichii pulak tatau mana entah. haha. Kelakar kan Aoi, selalu mata sepet. Tetibe ni siap terbeliakkan mata, lawak tul haha

      Reply
  5. Kak AidahNo Gravatar
    August 9, 2012 at 6:38 pm

    Hahaha. Kelakar betul…kesian cik dodol kena kerumun dgn geng2 bulus tu. Mak cik Aoi tu kira mascot dodol ke, Iz? Sesuai sangat tu dgn teleng2 kepala nak bagi ucapan penaja. Beria2 akak tengok. Hahaha. Sookie tak yahlah. Habis bulu tu nanti melekat kat dodol.
    Dodol melaka ni kalau tak silap pernah masuk tv. Mak akak siap mengidam nak makan lepas tengok tu. Nasib baik ada rombongan ke Melaka, dapatlah membeli se pek utk dia. Memang sedap.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 10, 2012 at 1:08 pm

      Aoi nak cari side income kak.. maklum la nak dekat raya ni kan. Kena beli mekap baru, baju baru, hehe. Tu yang dia terima tawaran jadi duta dodol ni. Si Sookie tak boleh jadi duta, sebab hidung pun sama kaler dengan dodol. Nanti orang ingat makan dodol sampai melekat kat hidung hahahahaha.

      Boleh la kak, try beli dodol ni secara online sempena raya ni, haha

      Reply
  6. tintinNo Gravatar
    August 9, 2012 at 8:08 pm

    wei. lokasi dodol ni kat mana? aku nak bawak balik poland!

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 10, 2012 at 1:06 pm

      Lokasinya di Melaka. Nama pun dodol melaka, hehe. Tapi dia COD gak sekitar Shah Alam, Cyberjaya, Putrajaya. Boleh je nanti sebelum balik sini, ko order dulu. Nanti suh dia pos ke Kuantan umah mak ko

      Reply
  7. groundblendedNo Gravatar
    August 10, 2012 at 2:03 am

    comel betul sookie buat muka kejam tu… 🙂

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 10, 2012 at 1:05 pm

      Sookie tension tak dapat makan dodol, hahaha. Siap nak order sendiri :p

      Reply
  8. AlmirazNo Gravatar
    August 10, 2012 at 9:19 am

    Izzz….tak boleh tahan muka Sookie masa dia cakap kejam tu…..best la dialog u ni…and Diva Aoi leh jadik duta dah ni…..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 10, 2012 at 1:05 pm

      Hahahahahaha muka dia macam serius sangat kan? Aoi memang cecita nak jadi duta dodol ni, hahaa

      Reply
  9. rhonaNo Gravatar
    August 10, 2012 at 3:45 pm

    COMEL GILAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAH!

    Reply
  10. Azrin ZakiNo Gravatar
    September 17, 2013 at 3:22 pm

    Kitew pun penah makan kak iz, tapi wane ijau. sedaaaaaaaap! hik2

    Reply

Leave a reply