Kita Dah Ada Facebook!

Hehehehee. malu pula nak mengatakannya.

Sebagaimana seorang ibu yang membuat Facebook untuk anaknya sehari selepas bayi itu dilahirkan, aku yang belum ada anak ni pun nak buat Facebook jugak untuk kekenit ni, kih kih kih. Memula ingat nak buat for each one of them. Tapi apa kau dah gila nak handle 6 akaun sekaligus? Dengan sendiri punya akaun lagi, Aoirolina Lens lagi. Ish, jangan buat gila.

Maka, aku pun mengambik keputusan untuk buat fanpage je. Jangan la ingat aku feeling feeling retis pulak, sibok nak ber fan page bagai kannn.. hehe. Tujuan utamanya ialah sebab aku rasa macam ada silent readers yang add aku dekat Facebook. Tapi aku tak tahu dia siapa, sebab tak pernah komen, jadi memang la aku tak approve. Sebab kalau boleh, Facebook cuma untuk orang-orang yang aku kenal je.

izyahya

Β inilah fanpage yang masih belum siap sepenuhnya, haha

Dengan adanya fanpage ni, para silent readers yang pemalu boleh la klik Like je. Tak perlu add as friend kat Facebook pun tak mengape. Sebab aku pun kat Facebook bukannya rajin update sangat pun. Insya Allah gambar-gambar kucing pun aku akan add kat fanpage ni je.

Kalau korang ada kucing jugak, boleh la kita bertukar-tukar cerita through FB wall tu ha. Nak tunjuk gambar kucing ke, boleh je upload kat situ. Aku memang suka, hehe.

Tadi aku cuba nak letak cover photo, tapi entah kenapa la tak boleh pulak, aku yang bodoh ke, Facebook yang bodoh? Hahaha. Geram betul tau.

Oh ya, comel tak profile photo aku?

iz-hachiko1

kakak dengan Hachiko.. comelnya!

Hahaha matik la puji diri sendiri. Tapi diri sendiri dalam gambar di atas ialah kartun je, so takpelah puji pun, kikiki. Doodle ni dilukis oleh kakaknya si Mushtash, iaitu Siti Nur Aini, hehe. Mekasih Eny πŸ™‚

So catlovers, lets join the fun kat FB izyahya.com πŸ™‚

Comments

comments

8 comments on Kita Dah Ada Facebook!

  1. aaja lunaNo Gravatar
    August 29, 2012 at 1:57 pm

    hehehe aku la one of the silent readers tu.setahun sekali baru muncul kot.hahaha.btw, selamat hari raya iz :).maaf zahir batin.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:11 pm

      Hahaha rupa-rupanya!!! Kau pun sama hahaha. Selamat hari raya Hajar, maaf zahir batin πŸ™‚

      Reply
  2. kak aidahNo Gravatar
    August 29, 2012 at 2:17 pm

    Memang comel gambar last tu. Hachiko dah dekat nak sama tinggi dgn kakak ke kakak ni mmg comel. Hihihi. Akak tak de fesbuk pun, iz. Harap blog je, tu pun bersawang selalu.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:10 pm

      Takpe la kak, kita kontek2 kat comment ni je atau email, kikiki. Hachiko dah besar, maybe tak lama lagi sama tinggi dengan kakak kot hahaha. Ala blog akak ok je update selalu πŸ™‚

      Reply
  3. hayati ghazaliNo Gravatar
    August 29, 2012 at 2:57 pm

    suka..suka..suka….sebab saya pun one of the silent readers peminat tegar cerita adik2 bulus Iz yg 6 hekor tu πŸ™‚

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      August 29, 2012 at 6:09 pm

      Hahaha tu la perasan macam ramai gak silent readers yang pemalu ni πŸ™‚

      Reply
  4. NzNo Gravatar
    August 30, 2012 at 10:29 pm

    Hehehehehe I pun dah like page tu *sengih2 kerang busuk sbb mmg silent reader pun*
    Selamat Hari Raya!!!

    ps: I dah beli furminator … thanks byk2 tau… your feedback mmg betul2 berguna…. sukaa!! πŸ˜€

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      September 5, 2012 at 10:14 am

      Yay, thank you πŸ™‚

      Ha, elok kan furminator tu, buang bulu-bulu mati πŸ™‚ rajin-rajinlah sikat diorang ok

      Reply

Leave a reply