Hime vs Hachiko

Nah.. saksikan entry bergambar untuk hari ini. Maklumlah kakak busy sikit hari ni.. Tak sempat nak type entry. So gambar jelah yek, kih kih..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

010

011

012

013

014

015

Comments

comments

20 comments on Hime vs Hachiko

    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 9, 2012 at 2:44 pm

      Hehehe mekasihhh

      Reply
  1. dilsNo Gravatar
    October 9, 2012 at 2:42 pm

    Hihi.. gamba last tu mmg die orang berdengus2 la?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 9, 2012 at 2:44 pm

      Ha’ah, cenggitu laa.. grrrrr… grrrrr.. konon garang sangat Hachiko tu hahaha

      Reply
  2. adahNo Gravatar
    October 9, 2012 at 4:35 pm

    hahaha… kene pulak dengan gambar2 ni.. ke mmg betl2 akk ni paham ckp kucing?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:07 pm

      Adalah dulu amik course bahasa kucing, kahkahkah

      Reply
  3. AujinzNo Gravatar
    October 10, 2012 at 7:36 am

    hahahahha… kiutnye tengok depa bergumpal… kih kih kih

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:07 pm

      Berebutkan casing camera tu lah. Entah apa-apa entah, hahaha

      Reply
  4. Ibu ArissaNo Gravatar
    October 10, 2012 at 8:51 am

    comelll…eeee..geram tgk adik2 iz ni…rase nk gomol2… =D

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:06 pm

      Hahahaha mai gomol mai!! heehe

      Reply
  5. SaraNo Gravatar
    October 10, 2012 at 1:56 pm

    Ahakzz… kelakar. Tapi selonggok suki kat situ, rasa nak gomoll…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:06 pm

      Sookie memang ah, macam best je duduk situ sambil tengok adik-adik wrestling, dalam hati sebenarnya nak joinlah tu. Tapi bila Sookie join, diorang mesti malas nak main dah sebab Sookie berat. Sekali hempap je penyek semua hahaha

      Reply
  6. sushiNo Gravatar
    October 10, 2012 at 5:51 pm

    sookie jadi pengadil nampak?hihi..somel bergumpal atas tilam kakak..jenuh kakak nak scan bulus2..hihi..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:05 pm

      memanggg.. Tu yang tepi katil ada roller tu, hahahaha

      Reply
  7. Kak AidahNo Gravatar
    October 10, 2012 at 7:18 pm

    Okey…skrip dah cantik. Pelakun mantop, Sookie terlebih mantop. Hehehe. Lokasi first class. Lagu tema tu je lagi nak kena carik. Lepas ni jual kat slot akasia ya, dik. Jangan letak lagu cukup cukup sudah tu cukuplah ya. Akak lemah badan dengar. Hehehe.
    Rindu nak baca blog Iz. Sikit hari lagi akak kasi khatam n3 yang akak tertinggal ya.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:04 pm

      Lagu tema tak sempat nak carik, hehehe. Rasanya kalau untuk watak-watak kelakar diroang ni, bagi lagu Doraemon je cukuplah hahaha.. Okay kak, 3 hari ni rehat la cukup=cukup, entry bila-bila boleh baca 🙂

      Reply
  8. groundblendedNo Gravatar
    October 10, 2012 at 10:18 pm

    eh, nampak cam marah betul si Hachiko tuh..

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 11, 2012 at 12:03 pm

      Hehehe Hachiko memang lah, nampak je garang, padahal hati tissue, hehehe

      Reply
  9. ezaNo Gravatar
    October 15, 2012 at 10:57 am

    Hi..i m 1 of ur silent reader 🙂 bestla bca blog u..psl pjagaan mandian banglo dorang.n minat tol kt sookie yg debab tu.geram sesgtttt…hehe.n sy ada jaga bulus jenis black tabby n kdg2 sy branganla ebal sy tu cm hachiko hahaha.kunun2 bajet jaga kucing bengal..hehe.coz muka dak ni lbh kurang sama je:-)

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      October 16, 2012 at 3:23 pm

      Hhahahaha.. tabby cat memang ada iras bengal sikit feature pada muka dia. Sebab tu kadang-kadang banyak penjual kucing ni tipu customer cakap kucing tu bengal, padahal bukan bengal pun. Hehe.. Ala Eza ni jangan la jadi silent reader, hehe.. Kalau komen kan boleh sembang sembang macam ni 🙂

      Reply

Leave a reply