Aoi Dan Harta Karun

20121123_112607 [640x480]

20121123_112631 [640x480]

20121123_112653 [640x480]

20121123_183248 [640x480]

20121123_183526 [640x480]

20121123_183559 [640x480]

20121123_183319 [640x480]

20121123_183652 [640x480]

20121123_183732 [640x480]

20121123_183832 [640x480]

20121123_183738 [640x480]

20121123_183704 [640x480]

20121123_183918 [640x480]

20121123_183714 [640x480]

20121123_184033 [640x480]

20121123_184041 [640x480]

20121123_184120 [640x480]

Comments

comments

20 comments on Aoi Dan Harta Karun

  1. eiydaNo Gravatar
    November 26, 2012 at 3:28 pm

    hahhaha sian Aoi kn tipu ngan Kiko.. comel la kiko ni… tgk collar dorang tu kn, aku punya yang cici tu kadang2 sebuln skali bl br berbulu2 huu cam ner nk bl yg thn skit n tk berbulu ekk

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 4:07 pm

      ko try carik yg mcm Aoi pakai tu. yg tu so far tak berbulu. sbb kain dia jenis keras sikit. Aku beli satu tu RM8. Kalau yg jenis kain biasa memang cepat berbulu sbb kucing suka garu leher hehehe

      Reply
  2. NoorulNo Gravatar
    November 26, 2012 at 3:35 pm

    hahahhaha…kesian diva aoi kne tipu…lawak giLer…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 4:05 pm

      hahah tulah kan. Rupanya Aoi pun sibuk nak tahu kat mana ada harta karun, wakakaka

      Reply
  3. Ibu ArissaNo Gravatar
    November 26, 2012 at 3:45 pm

    adoii la haii… lawak sungguh dialog citer ni..kesian diva, saje je Kiko nak mesra2 tu…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 4:04 pm

      Hahaha Kiko je berani permainkan Aoi ni.. Yang lain tak berani. hahahaha

      Reply
  4. AujinzNo Gravatar
    November 26, 2012 at 4:08 pm

    kemain mesra Kiko ngan Aoi.. dengan adik beradik lain si Aoi nie cenge jer… XD

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 4:14 pm

      Tu lah, Aoi ni bukan mudah nak mesra. Kalau Hachiko tu jangan la mimpi nak dekat dengan Aoi ni. Sebab tu Sookie malas nak layan Aoi. Sbb Aoi tak reti nak mesra dengan yg lain. Angkuh memanjang. hahaha

      Reply
  5. dilsNo Gravatar
    November 26, 2012 at 4:25 pm

    Aoi ni memilihhh buluuu.

    Kiko is Aoi approved. Kekucing lain tak de dekat pulak ek?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 5:02 pm

      Lilo tak berkenan sangat dengan Kiko. Lilo dengan Hachiko pun tak ngam sangat since Hachiko menginjak alam dewasa ni. Ramai yg cakap Lilo dominant. Dia feeling abang long kawasan. So tak suka kucing jantan lain. Sibaik Aoi approve. Yang lain tu slowly kowteam. Hahaha

      Reply
  6. Adi SolikinNo Gravatar
    November 26, 2012 at 4:28 pm

    Kata boipreng mestila gurau lebih sikit..
    ke dah kena friendzoned?

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 26, 2012 at 5:01 pm

      Hahahaha Aoi la cepat sentap. Takleh gurau kasar sikit.. hahaha

      Reply
  7. ZaphNo Gravatar
    November 27, 2012 at 2:51 pm

    hahah.. cerdik nya Kiko.. tambah vogue belang dia.. kesian Aoi kena tipu.. ala sekali sekala kena tipu dgn boipreng tak apa ler..
    Iz, knp i tak boleh nak letak your blog as my favourite.. haa kan dah terlambat i baca.. huhuhu

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 27, 2012 at 3:19 pm

      Tulah ramai juga yang tanya nape feed i bengong. Walaupun i taktau apa masalah problemnya, tapi nanti i cuba la siasat hehe

      Reply
  8. Kak AidahNo Gravatar
    November 27, 2012 at 6:16 pm

    Amboi amboi amboi….detim nampak. Sporting jugak adik badik lain tu kan. Tak kacau pun budak berdua tu detim. Datin Aoi dah jumpa boipren ensem, puteri peah kat umah akak ni masih lagik tertunggu2 anak raja. Hihihi.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 30, 2012 at 12:02 pm

      Sofia jangan tak tahu, kakak Aoi tu berkurun menunggu abang handsome datang mengorat. Hari-hari main buai kat laman rumah dengan harapan adalah mana-mana putera sesat. Nampaknya penantian dia tak sia-sia. Hahahaha. Nasihat kakak Aoi pada Sofia, suruhlah mama sangkut buaian kat balkoni. Mana tahu putera kayangan datang singgah nanti. Hahahaha

      Reply
  9. adahNo Gravatar
    November 28, 2012 at 8:41 am

    ooo… ekor kontot rupenye si kiko ni… gomok laa……^_^

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 30, 2012 at 12:04 pm

      Ekor rabbit tau, mahal tu. Hahaha

      Reply
  10. cik sushiNo Gravatar
    November 28, 2012 at 12:24 pm

    Hihi diva Aoi kena tipu dengan adik baru…kui2

    geram tengok gaye si Aoi ni..si memei pon suka gaye macam tu…manjang nak gaya Diva..

    heheh

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 30, 2012 at 12:06 pm

      kan. Mengada-ngada betul. Feeling diva tapi kalau dapat main kotor tu, dialah nombor satu. Nasib baik dia ni rajin grooming. Kalau takat kotor sikit-sikit tu, dia pandai bersihkan sendiri 🙂

      Reply

Leave a reply