Happy 2nd Birthday, Lilo & Ichii

9 November 2012, genaplah usia Lilo dan Ichii yang ke dua tahun. Dah besar dah diorang. Makin besar, makin naughty. hehehe. Kakak dan Abang Long plan buat besday party untuk kekenit ni semua. Tapi yang dirai, mestilah Lilo dan Ichii. Siap beli topi dan sebagainya. Hadiah? Tahun ni bagi hadiah baju untuk Lilo dan Ichii. Baju yang diorang pakai masa party ni. Hehehe..

Menu party ialah Burp Premium pelbagai perisa. Besday girl and boy dapat ayam rebus Fancy Feast, wahahahaha. Kakak ingat nak hias ‘kek’ diorang dengan treats macam macam jenis, tapi diorang ni tak minat treats lain selain Vita Kraft tu. So tak payah la hias hias. Hahaha.. Ok nah saksikanlah gambar ‘berkata-kata’

20121109_210932 [640x480]

20121109_220356 [640x480]

20121109_211743 [640x480]

20121109_211810 [640x480]

20121109_211825 [640x480]

20121109_211851 [640x480]

20121109_212539 [640x480]

20121109_213212 [640x480]

20121109_213257 [640x480]

20121109_213549 [640x480]

20121109_213637 [640x480]

20121109_215314 [640x480]

Happy birthday Lilo & Ichii. Muzik happy birthday tu datangnya dari lilin tu tau. Hehehe..

20121109_215655 [640x480]

tapi tak sempat nak tiup lilin, api dah padam dan semua kalut nak makan

20121109_215731 [640x480]

20121109_215744 [640x480]

20121109_215841 [640x480]

20121109_215933 [640x480]

20121109_220444 [640x480]

20121113_173530 [640x480]

20121109_220500 [640x480]

20121109_220951 [640x480]

20121109_221021 [640x480]

20121109_222734 [640x480]

20121109_232639 [640x480]

20121110_144336 [640x480]

Happy 2nd birthday to Lilo and Ichii. Kakak and abang long sayang korang banyak sangat. Moga terus dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik supaya dapat teman kakak sampai bila-bila. Muah muah muah!!!

Comments

comments

26 comments on Happy 2nd Birthday, Lilo & Ichii

  1. kira kekuriNo Gravatar
    November 14, 2012 at 2:39 pm

    arghhh comelnyaaaa. XD kirim salam kat diorang yaa 🙂
    salam perkenalann suka tgok kucing. comelll

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:50 pm

      Terima kasih wish Lilo ngan Ichii.. sorry lambat reply sebab tak perasan belum reply hahahahaha..

      Reply
  2. K RoziNo Gravatar
    November 14, 2012 at 2:46 pm

    Alahai Happy Birthday to dear Lilo n Ichii…..tumpang seronok lak tgk party they all ni. Baik la kucing2 awak Iz…pki topi dia,, pki baju maintain…sian la Sookie n Hachiko tu……yoyo je conversation mcm merajuk mamat hensem tu……sookie gak tetap maintain selamber…..janji happy……

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:51 pm

      Mekasih kak Rozi.. sorry la dah lebih sebulan baru reply hahaha.. sebab tak perasan belum reply comment yang atas atas ni. Balas yang bawah je hahaha.. Diorang disogok dengan makanan, baik la kak.. haha.. Sookie memang selamba dan selambak hahaha

      Reply
  3. dilsNo Gravatar
    November 14, 2012 at 2:57 pm

    woii Ichii dari belakang sangat montok. Patut pon aku duk silap die dgn makjemah.

    Kesian Mak Jemah tak dapat invitation.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:52 pm

      Hahahaha.. Ichii panjang, bila berdiri terus tak montok. lol.

      Reply
  4. SueNo Gravatar
    November 14, 2012 at 3:03 pm

    Sookie ada tak baju yg muat size dia? Mesti XXXL kan? Hihi. My auntie ada kucing 11kg berat dia. Umo pon dah 9 thn kot

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:52 pm

      Amboi 11 kg tu berat gila hahahaha.. Maine Coon ke? Kalau Maine Coon tak mustahil la sebab memang baka beso hehehe

      Reply
  5. cik sushiNo Gravatar
    November 14, 2012 at 3:07 pm

    Happy Birthday Ico & Lily!! May all ur dreams come true.. (ok kucing pon ada dream ok) and happy ahead dengan kakak and abang yep..mmuahhhh..

    with love,
    memei & 3C

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:53 pm

      Mekasih Memei dan 3C.. sorry kak Iz terlupa belum balas komen hahaha.. terima kasih doakan impian Lilo dan Ichii jadi kenyataan. Impian apa la agaknya ye? hehehe

      Reply
  6. cik sushiNo Gravatar
    November 14, 2012 at 3:08 pm

    eh maafkan anak2 bulus saya..deme tak reti taip dan emngeja… Lilo & Ichii la budak2!

    ok mummy..mahap…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:54 pm

      Salah eja kena bagi hadiah! hehehehe

      Reply
  7. NurulNo Gravatar
    November 14, 2012 at 3:35 pm

    OMG..! kak iz sweet giler celebrate bday anak2 bulus….awww…bestnyerr…mesti diOrg happy kan…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      December 19, 2012 at 4:54 pm

      Nurul pun boleh la celebrate besday diorang nanti hahaha

      Reply
  8. pia fatihahNo Gravatar
    November 14, 2012 at 3:52 pm

    best nyee…. my bulus2 next year baru ckup setahun bulan 3 2013~~ heheheheh

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:59 pm

      Yay, next year boleh la celebrate next year 🙂

      Reply
  9. Kak AidahNo Gravatar
    November 14, 2012 at 9:25 pm

    Happy birthday Lilo dan Ichii. Dah besar dah. Dah boleh kawen tu. Hehehe. Hachiko, tak yah lah merajuk. Tengok Kak Sookie, cool je. Baju tak de saiz ke Iz? Hihihi. Akak sukalah tengok bakul tido tu. Beli kat mana Iz? Milo majuk dgn akak sebab bakul tido dia dah patah2 rotannya.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:58 pm

      Haip jangan sebut pasal kawen, hahaha. kecik lagi ni. Kakaknya yang tak bersedia lagi, kahkahkah. Sookie memang tak pernah dapat baju. Dia lagi suka togel cenggitu. Baju baju ni panasss kata dia. Hachiko biasalah. Adik manja kan.. malam-malam cari ketiak kakak lagi. Hehehe. Bakul tu kak.. sebenarnya sebuah tudung saji rotan hahahaha. Saya beli kat tesco Kota Bharu. Pastu husband gunting pemegang dia, ha jadilah bakul hahahahaha.. Murah je kak, RM27 je kalau tak silap saya. Nak beli bakul sebenar, memang mahal la. Tudung saji sudahhh.. hahaha

      Reply
  10. Kak AidahNo Gravatar
    November 14, 2012 at 9:29 pm

    Oops lupa nak komen baju datin Aoi. Kelassss kau tin, baju macam henbeg Fendi. Kihkihkih. Pasal baju pun akak nak tanya jugak. Beli kat mana, Iz? Cantik2 semua.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:54 pm

      Heyyy Gucci la auntieeeee.. marah Aoi kalau dia tahu ni, hahaha.. Baju kitorang beli kat petshop biasa je kak. Murah murah je, yang belas belas ringgit je. Tapi baju Gucci ni mahal sikit, kalau tak silap RM25. Haa tu maksimum la tu. Kalau mahal dari tu, saya tak beli dah. Haha.

      Reply
  11. adahNo Gravatar
    November 16, 2012 at 4:57 pm

    semog a allah merahmati akk… bahagia nye kucing2 akk… semoga idup akk diberkati allah… menangis gembira sy tgk kehidupan mereka…. nice…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:52 pm

      Terima kasih 🙂 Harapnya diorang pun memang bahagia la tinggal dengan kami 🙂

      Reply
  12. ZARDNo Gravatar
    November 17, 2012 at 1:54 am

    Sorry lambat ketapi.. Happy birthday darlings! Moga sehat selalu and maintain cantiks. Teringin nak buat party macam tu tapi kami banyak nau rakyat jelatanya..hahaha.. Hugs ketat2 and kisses to the birthday felines.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:52 pm

      Boleh je buat party untuk ramai-ramai sekaligus, hehehe.. seronok tengok diorang kena buli pakai topi, pakai baju..

      Reply
  13. Ibu ArissaNo Gravatar
    November 19, 2012 at 2:11 pm

    Happy Birthday Lilo & Ichii..semoga bertambah cute dan sentiasa sehat dgn kakak kesayangan awak berdua ye.. =) bahagia tgk kucing2 bahagia… Semoga Allah sentiasa memberi rahmat buat Iz sekeluarga…

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      November 21, 2012 at 1:42 pm

      Terima kasih sebab doakan Ichii dan Lilo bertambah cute dan sihat hehehe.. Suka kan tengok diorang happy, sihat, debab.. tanda cukup makan, cukup kasih sayang.. hehe

      Reply

Leave a reply