Bersama Ratu Yoga

Hola.. nama kita Jemahrolina. Nama kita once upon a time, Mak Jemah. Tapi tu dulu lah.. Sekarang I am no longer a mommy (wow, speaking!). Sebab kakak sangat baik hati spay kan kita. Jadi sekarang kita lebih suka menghabiskan masa dengan bersolek dan beryoga. Ala yoga la, takkan tak tahu? Dulu kita asyik bunting je sampaikan nak bersihkan diri pun tak sampai, maklum la perut buncit. Sekarang tidak lagi!

Nak beryoga bersama Lady Jemah? Ayuh kita mulakan!

20130105_182437 [640x480]

memula kena kumpulkan jemaah dulu..

20130107_182053 [640x480]

20130107_182133 [640x480]

 Ada juga jemaah yang melarikan diri. Tak guna!!

20130121_183329 [640x480]

 Takpe, asal ada dua tiga pun jadilah..

20130121_182926 [640x480]

20130121_183350 [640x480]

20130121_183311 [640x480]

20130122_182313 [640x480]

20130122_182229 [640x480]

20130121_184226 [640x480]

20130121_184007 [640x480]

20130122_182210 [640x480]

20130121_182837 [640x480]

20130121_182858 [640x480]

20130122_182239 [640x480]

20130121_183930 [640x480]

20130122_182332 [640x480]

20130122_182342 [640x480]

20130122_182354 [640x480]

20130122_182250 [640x480]

20130122_182437 [640x480]

20130121_183430 [640x480]

20130121_184119 [640x480]

20130122_182446 [640x480]

20130122_182628 [640x480]

20130122_182619 [640x480]

20130121_184643 [640x480]

Dapat semua? Kita harap mana-mana kucing gendut yang baca blog ni, cubalah amalkan kaedah yoga yang kita tunjukkan ni. Moga-moga dapatlah bentuk badan yang ideal hendaknya.. Kalau ada masalah dengan step yoga ni, bolehlah hubungi Lady Jemah di Facebook kami untuk keterangan lanjut ya.. Kalau nak mendaftar dalam LJYC pun boleh. Apa tu LJYC?

LADY JEMAH YOGA CLUB.

Jangan memain.. Meow meow meowwww~

Comments

comments

13 comments on Bersama Ratu Yoga

  1. ezaNo Gravatar
    January 28, 2013 at 2:34 pm

    Hehehe.kelakar tgk si debab absconded..nampaknya aoi dh berbaik2 dgn lady jemah

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 2:38 pm

      Ha’ah dah okey sikit. Tapi takleh dekat sangat la.. Oklah tu, ada improvement hahaha

      Reply
  2. Liyana RaziffNo Gravatar
    January 28, 2013 at 2:40 pm

    Amboiii Lady Jemah skang, Jadi teacher yoga. Sookie harusla sayang lemak. Penat die kumpul lemak tu. Hahahah

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:21 pm

      kucing gemok kakak Yana tu kita rasa boleh la daftarkan masuk kelas yoga kita nih.. Eh ke dia boboi? kalau boboi takleh join.. muslimah je, hehehe

      Reply
      • Liyana RaziffNo Gravatar
        February 4, 2013 at 9:56 am

        die boboi, lari laju, tp lepas tu mencungap-cungap smpai terjelir lidah. hahaha,

        Reply
        • Iz YahyaNo Gravatar
          February 4, 2013 at 10:30 am

          Hmm.. kalau boboi mok, rasanya Lady Jemah bagi pengecualian tu. Boleh la daftar nanti ye hehehe

          Reply
  3. Kak AidahNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:38 pm

    Nak tanya soklan sikit. Yang pompuan je ke boleh daftar. Yang lelaki menopos boleh tak? Atuk Milo lah tuuuu. Hehehe.
    Akak rasa eloklah yang pompuan je Iz. Sebab step yoga tu agak 18SX nampaknya. Ramai betul yang sekodeng atas tembok tu, kan. Hahaha.

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:20 pm

      Rasanya yang lelaki tak boleh la kak.. Mak Jemah kata untuk muslimah he.. muslimin tengok dari atas tembok je, hihihihhih..

      Reply
  4. kak norNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:52 pm

    Hehehe…ada2 je iz ni….oopsss….lady jemah ni.

    Reply
  5. kak norNo Gravatar
    January 28, 2013 at 3:56 pm

    Hehehe…ada2 je iz ni….ooopss….lady jemah ni.Lady jemah looking good…:D

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 28, 2013 at 5:20 pm

      amboi kalau dah hari hari bersolek dan yoga, mestilah looking good, hehehehe

      Reply
  6. cik sushiNo Gravatar
    January 29, 2013 at 11:22 am

    muehehehe..dahsatttt beryoga kite yep…dah paksa memei and the gang ikut..tapi gitu lah mereka adanya..hahahaa

    Reply
    • Iz YahyaNo Gravatar
      January 31, 2013 at 11:37 am

      Memey ni nak kena dgn Mak Jemah agaknya. Jangan malas malasss.. hahaha

      Reply

Leave a reply