Gong Xi Fa Cai

Setelah sekian lama blog ni terabai kan.. Syukurlah kita masih belum lupa username dan password blog. Kakakakaka..Gigih sangat mencari masa untuk update blog. Akhirnya masa itu muncul jua. Berjaya jugak kita siapkan sebuah drama ringkas sempena Tahun Baru Cina. Walaupun dah ketinggalan zaman kan. Orang dah nak masuk Chap Goh Meh dah pun :p

01

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011

011-1

012

013

014

015

016

017

018

019

020

021

022

023

024

025

026

Sebenarnya pakai cantik-cantik, nak pergi beraya kat mana pun tak tahu, LoL. Omey sampai ke sudah tunggu geng dia bersiap. Kahkahkah..

Sekian sahaja drama ringkas kali ini. Semoga kita berjumpa lagi di masa akan datang. Woi, aku nak siapkan drama ringkas ni pun makan 1 hari tau. Hahahaha..

Selamat Tahun Baru Cina dan Gong Xi Fa Cai šŸ™‚

 

Comments

comments

11 comments on Gong Xi Fa Cai

  1. mama kittyNo Gravatar
    February 7, 2014 at 12:47 pm

    kakakakakak sookie sentap… baju x muat…

    seb baik bulu tebal… boleh gak cover perut..

  2. dalinaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 1:54 pm

    ni je????????????????????????
    ingatkan byk citer nya…
    tak aci cam ni… gmbr je byk
    citer tak byk.. huhuhu

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:41 pm

      hahahahaha haritu demand gambo banyakkkkkkk

  3. yanaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 2:42 pm

    hahahah..kesian kat sookie.tu la bambam sgt..tpi pelik la..nape si memey tkder bju??

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:41 pm

      memey takde baju. dia cakap dia model gown gown je. Poyo skit hahahaha

  4. chesueNo Gravatar
    February 7, 2014 at 4:18 pm

    i know how u feel sookie… isk isk isk!! (T__T)

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:40 pm

      aih kakak chesue share feeling yang sama dengan cukie?

  5. jujuNo Gravatar
    February 7, 2014 at 4:56 pm

    Kesian omey, sampai ke sudah geng tak sampaiĀ² ni mesti kakak yg lambat bersiap nih šŸ˜€

    Ok la tu iz buat ambik masa sehari, klu akak nak buat drama camni sebulan pun belum tentu jadi,..huhuhu~

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:39 pm

      hehehe.. nak update cerita tapi otak macam beku lagi. Maklum la dah berkurun hahahaha..

  6. zalinaNo Gravatar
    February 7, 2014 at 5:12 pm

    mana muez.. nk dgr cerita pasal muez

    • Iz YahyaNo Gravatar
      February 7, 2014 at 8:39 pm

      Muez ada, sihat walafiat. Dia tu tgh hyper sekarang. susah nak amik gambar dia hehe