Archive of ‘Birthday Party’ category

Happy 2nd Birthday, Sookie

Hai..

Sorry sebab lama menyepi. Amboi mengalahkan artis. Cam orang heran sangat je dia menyepi bape lama pun haha. Sebenarnya otak blank dan rasa macam tak tahu nak update blog. Cewahh.. Ini semuaaa POYOOOOOOO..!!

Okey 16 Januari lepas, birthday cik Sookie yang ke dua tahun. Seminggu sebelum tu, aku ke KL. Carikkan Sookie baju. Sebab aku dah janji kat dia, besday dia nanti dia akan pakai gown cantik. Ye, janji dengan kucing pun kita kena tepati hehe.

Dan inilah yang berlaku pada 16 Januari 2013..

20130116_235354 [640x480]

(more…)

Aoi’s Birthday Bash

Hai uols. Hari ni Aoi akan update blog kakak yang dah bersarang labah-labah ni. Hish kakak ni apalah pemalas sangat nak update blog? Hmm.. tapi kesian juga dekat kakak, kalau kat rumah tu dia ada je benda nak kena buat. So bila dia ada free time sikit, dia berehat. Tak larat nak update blog. Amboi I rasa sungguh understanding.. hehehe..

Haaaa.. untuk siapa siapa yang belum tahu, semalam ialah birthday I yang ke dua tahun!!! Yippie!! I rasa happy sangat sebab dah dua tahun rupanya. Tak sangka. Rasa macam semalam masih baby. Hik hik. Hey kalau umur manusia, I dah 24 tahun tau. Dah habis belajar kat universiti dah. Boleh kerja dan tunggu Kiko masuk meminang, HAHAHAHAHAHAHA..

(more…)

Happy 2nd Birthday, Lilo & Ichii

9 November 2012, genaplah usia Lilo dan Ichii yang ke dua tahun. Dah besar dah diorang. Makin besar, makin naughty. hehehe. Kakak dan Abang Long plan buat besday party untuk kekenit ni semua. Tapi yang dirai, mestilah Lilo dan Ichii. Siap beli topi dan sebagainya. Hadiah? Tahun ni bagi hadiah baju untuk Lilo dan Ichii. Baju yang diorang pakai masa party ni. Hehehe..

Menu party ialah Burp Premium pelbagai perisa. Besday girl and boy dapat ayam rebus Fancy Feast, wahahahaha. Kakak ingat nak hias ‘kek’ diorang dengan treats macam macam jenis, tapi diorang ni tak minat treats lain selain Vita Kraft tu. So tak payah la hias hias. Hahaha.. Ok nah saksikanlah gambar ‘berkata-kata’

20121109_210932 [640x480]

(more…)

Happy First Birthday, Sayang..

9 June 2012, genaplah usia sayang kakak yang ke satu tahun. Hachiko, nama dia. Abang Long ambik nama ni sempena filem kegemaran kakak, Hachiko; A Dog’s Story yang buat kakak menangis sampai habis tisu paper. Dua kali tengok, dua kali menangis bagai nak rak.

Hachi, maksudnya ‘lapan’, kebetulan jugak Hachiko suka lari macam bentuk nombor 8 masa kecik-kecik. Jadi memang sesuai la nama Hachiko untuk dia.

(more…)