Archive of ‘Blog’ category

Tips Memilih Homestay Dengan Airbnb

Semenjak kami adik beradik ni semua dah bekeluarga, bila nak bercuti ramai-ramai mesti pening fikir nak duduk hotel ke, nak duduk homestay. Hotel ke homestay, hotel ke homestay.

Zaman dulu tak banyak lagi homestay nih. So biasanya kami akan book hotel, cari family room, connecting room. Tu kalau dapat connecting room. Kalau tidak, jauh la berjalan dari bilik ke bilik. Budak-budak la yang kurang seronok sebab tak dapat berkumpul reramai nak main sepanjang masa 😂

Sekarang ni dah mudah nak cari homestay. Tambahan pulak sekarang kita boleh menempah homestay semudah A, B, C je dengan aplikasi Airbnb.

Ok meh nak cerita kenapa kami suka duduk di homestay berbanding hotel bila bercuti ramai-ramai.

Click here to Read More

Header Baru Uols

Sebenarnya aku nak berlagak sikit hari ni. Alah takpelah sekali sekala buat entry berlagak. Orang lain tu satu hari 2-3 kali buat entry berlagak pun orang masih baca blog dia kih kih.

Ermm.. ermm.. tak perasan ke blog kita sekarang dah ada header baru? Dah seminggu dah tukar tau. Kalau tak perasan jugak, aku tak tahulah nak kata apa. Hehe.

izyahyadotcomblog2

tadaaa!!!

(more…)